20,00 лв.

От Хелзинки до Рио

Дани Нова
20,00 лв.

"От Хелзинки до Рио" е третата книга на дани Нова след "Нощен блок" и "БГ пропилян живот" и след дългогодишната й успешна кариера като журналист, радиоводещ и анализатор.
Книгата "От Хелзинки до Рио" е като чаша горещ шоколад през зимата. Тя ще ви достави удоволствието да се потопите в разноликия и очарователен свят на неподозирани места и нради, на други съдби и култури.
С тази книга ще преживеете пътя от Хелзинки до Рио. Ще чуете японската версия за паметника на цар Александър Втори в Хелзинки, ще научите защо Талин е рай за финландците, ще затаите дъх пред изгрева в Стокхолм, ще потръпнете от мистериите на Рундалския дворец, ще влезете в музея на окупацията в Рига и ще станете неми свидетели на една невероятна сцена с вертолет над Осло. После пред замъка в Тракай - древната столица на Литва ще се почувствате сякаш сте получили картичка от миналото, във Вилнюс ще срещнете момчето, което мечтае, ще се снимате пред паметника на Ханс Кристиян Андерсен в Копенхаген, а в Дъблин ще поръчате "Едно ирландско кафе, моля!" И това е само началото...
Пътят от Хелзинки до Рио - един невероятен път.

Информация за "От Хелзинки до Рио"
  • Език Български
  • Брой страници 232
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация