20,00 лв.

Отровена

Дженифър Донъли
20,00 лв.

Имало едно време момиче на име Софи, което отишло в гората с придворния ловец. Устните ѝ били с цвета на зрели череши, кожата ѝ – мека като прясно навалял сняг, косата ѝ – тъмна като нощта. Когато спрели да почиват, ловецът извадил ножа си... и изтръгнал сърцето на Софи.

Не би трябвало да идва като изненада. Софи била чувала да се шепнат слухове. Говорело се, че тя била твърде добра и глупавка, за да управлява – негодна принцеса и катастрофа като бъдеща кралица. И Софи го вярвала. Вярвала на всичко, което чувала за себе си, на отровните думи, които хората използват срещу момичета като Софи, за да им попречат да станат твърде силни и с много власт.

С помощта на седмина загадъчни непознати Софи успява да оцелее. Но когато осъзнава, че може би не завистливата кралица е истинската виновница, Софи трябва да се изправи срещу още по-страшен враг и да докаже, че дори най-черната магия не може да угаси пламъка, горящ у всяко момиче, и че добротата е най-висшата форма на сила.

Информация за "Отровена"
  • Език Български
  • Брой страници 440
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
Дженифър Донъли
За автора

Дженифър Донъли е родена в Порт Честър през 1963 година. Родителите ѝ емигрират от Ирландия и се заселват в региона Адирондак, където нейната баба работи в хотел на Биг Мук Лейк, мястото на действието в „Северно сияние”. Висшето си образование завършва в Университета Рочестър, където изучава европейска литература и европейска история.