24,00 лв.

Ответен удар

Джеймс Патерсън, Брендън Дюбоа
24,00 лв.

Гениален американски президент, който обаче е и психопат. Пръстът му е на червения бутон. И се кани да започне световна война с непредвидими последствия…
Невероятно… или пък не?

Само шест месеца след като Киган Барет печели изборите за президент благодарение на успехите си като директор на ЦРУ, той е обзет от манията да стане едноличен диктатор. В болния му мозък се ражда сатанински план за унищожаването на враговете, присъстващи в неговия списък.

Кой ще го осъществи? Два екипа агенти от ЦРУ – единият действащ в Щатите, другият – извън границите на страната, начело с Ноа Химел и Лиъм Грей. Ноа и Лиъм ще се подчиняват само на заповедите на Барет, защото той не се доверява никому.

Ноа и Лиъм са предани на президента, но не са забравили, че са се заклели да защитават конституцията и страната. А когато нарежданията му заплашват да доведат до ужасни последствия, те надушват нещо гнило. И осъзнават, че той ги манипулира, за да отстрани личните си врагове. Как да предотвратят катастрофа с невиждани мащаби, когато заповедите идват направо от Овалния кабинет? Как да попречат на президента, и то много бързо?

Време е за ответен удар.

Информация за "Ответен удар"
  • Език Български
  • Брой страници 408
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация