92,90 лв.

Ролер Parker Royal IM Professionals Vibrant Rings Amethyst Purple

92,90 лв.

Позволете на вашата креативност да струи чрез лекото движение на ролера по хартията. За всеки, който търси комфортно и гладко писане.

Ролер Parker с изцяло черни покрития и лилави пръстени.

Пишещите средства от серията "Royal IM" са високопрофесионални и надеждни. Те са идеалният партньор с неограничен потенциал.
Елегантни, лъскави, с доказано качество - всичко, от което имате нужда. Всички детайли осигуряват усещане за стабилност при писане.
Перфектно съчетание на класическа визия със съвременните технологии.

Проектиран с мисълта за съвременния професионалист, функционален, интелигентен и полиран ролер Parker IM Vibrant Rings със сигурност ще се откроява на всяко работно място. Съчетавайки изцяло черни елегантни и минималистични покрития със смели, живи акценти на пръстени, това е луксозен ролер, който знае как да направи страхотно първо впечатление чрез ненатрапчив стил.

С повече от век вътрешно майсторство и опит, този ролер Parker включва метални части, украсени с PVD покритие, което предлага превъзходна устойчивост на износване и корозия, както и отличителен външен вид. 

Ролерът съчетава характеристиките на химикалката и писалката, но е предпочитан заради по-гладкото му писане и по-малкия натиск при писане от химикалката, понеже се използва течно мастило или пигмент на основата на гел. Естеството на тези мастила, имащи склонността да се просмукват по-бързо и дълбоко в хартията в сравнение с другите видове мастила, дава на ролерите характерните качества на писане.

По-голяма част от ролерите са без механизъм за включване и изключване, т.е. перманентно включени, но с предпазна капачка, която предпазва от случайно изпускане на мастило и др.

Характеристики на ролера:

- месингово тяло, покрито с множество слоеве черен лак
- зона на захващане от неръждаема стомана, покрита с множество слоеве черен лак
- клип във формата на стрела
- сменяем пълнител
- дебелина на линията: M

Ролерът се предлага в луксозна подаръчна кутия.

Информация за "Ролер Parker Royal IM Professionals Vibrant Rings Amethyst Purple"
  • SKU 2172950
  • Производител Parker
  • Материал Месинг
  • Колекция Parker - IM
  • Цвят на корпуса Черен
  • Марка Parker