165,00 лв.

Ролер Parker Royal IM Premium The Last Frontier Portal

165,00 лв.

Позволете на вашата креативност да струи чрез лекото движение на ролера по хартията. За всеки, който търси комфортно и гладко писане.

Parker ни въвежда на епично приключение до 3-те най-неизследвани места, познати на човека – дълбокото море, Арктика и Космоса с новото си специално издание на IM – The Last Frontier.

Вдъхновен от безграничната вселена, която ни заобикаля, този ролер отдава почит на онези, които надхвърлят своите граници, за да изследват неизвестното.

Пишещите средства от серията "Royal IM Premium" са високопрофесионални и надеждни. Те са идеалният партньор с неограничен потенциал.
Елегантни, лъскави, с доказано качество - всичко, от което имате нужда. Всички детайли осигуряват усещане за стабилност при писане.
Перфектно съчетание на класическа визия със съвременните технологии.

Ролерът съчетава характеристиките на химикалката и писалката, но е предпочитан заради по-гладкото му писане и по-малкия натиск при писане от химикалката, понеже се използва течно мастило или пигмент на основата на гел. Естеството на тези мастила, имащи склонността да се просмукват по-бързо и дълбоко в хартията в сравнение с другите видове мастила, дава на ролерите характерните качества на писане.

По-голяма част от ролерите са без механизъм за включване и изключване, т.е. перманентно включени, но с предпазна капачка, която предпазва от случайно изпускане на мастило и др.

Характеристики на ролера:

- червено лакирано тяло, вдъхновено от изследването на космоса.
- сребристи елементи с хромирано покритие
- клип във формата на стрела
- сменяем пълнител
- цвят на писане: черен
- размери: 13.8 х 1.3 см (височина и диаметър)

Ролерът се предлага в луксозна подаръчна кутия.

Информация за "Ролер Parker Royal IM Premium The Last Frontier Portal"
  • SKU 2152997
  • Производител Parker
  • Материал Месинг
  • Колекция Parker - IM
  • Цвят на корпуса Червен
  • Цвят на писеца Черен
  • Марка Parker