19,99 лв.

Парламентьорът

Фредерик Форсайт
Бард
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
19,99 лв.

Кралят на трилъра Фредерик Форсайт отново ще ви накара да затаите дъх.

1989 г. Белият дом и Кремъл са пред подписване на нов договор за разоръжаване. Политическите динозаври – и от двете страни на Желязната завеса – разиграват гросмайсторски сценарий. Синът на американския президент е отвлечен. Това е първата брутална крачка към унищожението на президента Кормак. Договорът е торпилиран. Куин – ветеран от безброй вулканични места, парламентьор с похитителите, по-късно обвинен от ЦРУ за техен съучастник – е единственият човек, който може да помогне. Той трябва да напрегне всичките си сили, за да спаси не само жертвата, но и целия свят.

„Парламентьорът“ очарова с омагьосващо вълнение и непрекъснати изненади. Това са отличителните белези на майстора разказвач Форсайт.

- Чикаго Трибюн

Както обикновено, вниманието на Форсайт към детайла гарантира автентичност, която респектира.

- Дейли Мейл

Информация за "Парламентьорът"
  • Брой страници 560
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 14 x 21 см.
Фредерик Форсайт
За автора

Фpeдepиĸ Фopcaйт e роден през 1938г.. Той е английски писател, прочут в цял свят със своите художествени романи. Едва на 19г. става пилот в кралските въздушни сили. Така той остава в историята като най- младият пилот във въздушните сили на Англия. По- късно започва да работи като cътpyдниĸ в aгeнция Poйтepc, a пocлe и зa ВВС. Форсайт още като журналист започва пиcaнeтo нa xyдoжecтвeнa литepaтypa.