Егмонт
17,90 лв.

Пърси Джаксън и боговете на Олимп, книга 3: Проклятието на титана, твърди корици

Рик Риърдън
Егмонт
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
17,90 лв.

Пърси Джаксън получава странна молба за помощ от приятеля си Гроувър и веднага се приготвя за битка. Всичко, което ще му трябва, са Анабет и Талия, верният му меч Въртоп и… мама да го хвърли донякъде с колата.

Тримата приятели се впускат в спасителна мисия само за да открият, че Гроувър е намерил нещо много важно – две изключително мощни деца-герои, чиито родители са неизвестни. И това не е всичко. Господарят на титаните Кронос е заложил коварен капан и младите полубогове попадат точно в него. За да се измъкнат невредими, Пърси ще трябва да се изправи пред най-опасното предизвикателство в живота си до този момент – злокобното пророчество на Проклятието на титана.

Текстът на романа е идентичен с текста в изданието с мека корица.

Информация за "Пърси Джаксън и боговете на Олимп, книга 3: Проклятието на титана, твърди корици"
  • Език Български
  • Брой страници 320
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2021
  • Поредица Пърси Джаксън
  • Размер см 13 х 19 см.
Рик Риърдън
За автора

Рик Риърдън е американски автор, познат из цял свят със серията фентъзи романи “Пърси Джаксън и боговете на Олимп”, “Хрониките на Кейн”, “Героите на Олимп” и други. Той е роден на 5 юни 1964г в Тексас. Родителите му са артисти - майка му е преподавател по музика, а баща му - майстор керамик. Пъвроначално има желанието да бъде прочут китарист и затова се записва да учи в колеж по музикални изкуства в родния си град, но по-късно осъзнава, че истинската му страст е писането и се прехвърля в университет в Остин, където започва да изучава английски език и история.