Книгомания
22,00 лв.

Пасиансът на архангелите, твърди корици

Мария Лалева
22,00 лв.

„Пасиансът на архангелите“ е един вълнуващ път, който започва с първата страница на тази Библия за живота и продължава дълго след като си я прочел. Мария не е просто великолепен писател, тя е истински изповедник. Мил, но безкомпромисен в желанието да се огледаш в себе си.

Нели Хаджийска

Историята на едно семейство, въвлечено в поредица от конфликти, тайни, обрати, мистерии и суеверия

Главната героиня минава през множество изпитания, срещи и раздели, преди да създаде семейство и да осинови две момичета. Съдбата й е отредила дарбата да разгадава стъпките на човека, редейки пасианс с тесте старинни странни карти, и да разкрива отклоненията на хората от предначертания план на душите им.

Животът я сблъсква с рождената майка на двете й осиновени дъщери, на която тя разкрива тайните си, преди да умре. Конфликтът между двете сестри, оплетени в любовен триъгълник, и съдбата на извънбрачното дете, родено от забранена любов, са в основата на тежки избори и сериозна вътрешна трансформация на останалите герои. Огромна роля в историята изиграва изхвърленото на улицата куче, което не просто спасява живота на един от главните герои, но и го провокира да открие истинските ценности в живота.

Човешкият свят, разделен на черно и светло, ад и рай, лъжа и истина, его и душа се разкрива чрез история, наситена с предизвикателства и болка.

Информация за "Пасиансът на архангелите, твърди корици"
  • Брой страници 422
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2021
  • Националност автор България
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Мария Лалева е известна българска писателка, родена на 17 юли 1969 година в град Благоевград. 

Издава първата си стихосбирка „Личен архив“ през 2013 година, след което написва още две – „Не съм ви ближна“ и „Благословете Юда“. Написва два романа, които добиват голяма популярност – „Живот в скалите“ и „Пасиансът на архангелите“