17,99 лв.

Пътешественикът, който откри pura vida

Джанлука Гото
Ера
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
17,99 лв.

Pura vida е лекота. А не се ли нуждаем всички от това?
Pura vida е бриз, който носи аромата на море и слънце.
Pura vida е безгрижието на онези летни дни, в които ходиш бос, косите ти са разпуснати, смееш се, без да си даваш сметка, а умът ти е свободен.
А хубавото на pura vida е, че можеш да я носиш със себе си, където и да се намираш.

През целия си живот Алесио е бил стриктен, затворен, предпазлив и предсказуем. Не е забелязал това да му пречи до деня, в който Елена влиза в живота му и му показва, че има нещо красиво и светло отвъд отговорностите на работата и неизменната рутина. Но тя изчезва също толкова внезапно, колкото пристига.

Провокиран от нейното заминаване, натрупаните страхове и неосъществени планове, Алесио взема първото спонтанно решение в живота си - заминава за Коста Рика. Там той попада в съвсем нов свят, среща различни хора, които му предават по малко от простичката мъдрост, наречена pura vida. Следвайки неговото пътешествие, откриваме красотата на чистия живот и очарованието на Коста Рика.

„Пътешественикът, който откри pura vida“ е свеж роман, който ни напомня да погледнем в себе си и да се замислим за начина, по който живеем, да си припомним кое е наистина важното, да забавим темпото, да бъдем по-спонтанни и свободни.

Информация за "Пътешественикът, който откри pura vida"
  • Брой страници 378
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация