12,00 лв.

Пътеводител на галактическия родител в отглеждане на бебета до 1 година

Михаела Кръстева
Книги за всички
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
12,00 лв.

Малка енциклопедия за отглеждане на вашето бебе, основаваща се на съвременните изисквания и потребности, но родена от непосредствения опит на една млада майка. Наръчник с много напътствия, препоръки и указания, който ще бъде верният ви помощник от мига на първата глътка въздух на новороденото до навършването му на една годинка. Да се роди и отгледа здраво бебе, е мечта на всяка жена. Авторката дава изключително важни, полезни и мъдри съвети, които ще помогнат на бъдещата майка да преодолее стреса и да се справи сравнително лесно с трудностите при раждането и отглеждането на новороденото.
Съветите на Михаела Кръстева са практични, приложими и ценни, базирани на опита на една майка, но и на съвременната медицина и наука. Описаните етапи, през които преминава бебето, са представени по достъпен и разбираем начин, особено за жените, които за пръв път стават майки.
Притесненията ще намалеят, когато знаете как и кога да храните бебето, кога и с какво да го захраните, кога да го сложите да сяда и още куп безценни съвети.
С тази книга ще се чувствате уверени и спокойни, ще се наслаждавате на растежа на вашето бебе и ще се убедите, че да си родител, е доста отговорна мисия, но и най-безценният дар.

Информация за "Пътеводител на галактическия родител в отглеждане на бебета до 1 година"
  • Брой страници 64
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор България
За автора

Няма добавена информация