11,00 лв.

Пътуване към сърцето

Даниел Мител, Друнвало Мелхизедек
Аратрон
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
11,00 лв.

Техники за духовно пътуване към сърцето ни. Да се научим да живеем от позицията на сърцето.

В древни времена да живеем в сърцето е било нашето естествено състояние на съществуване, но с течение на времето то е било изгубено, когато вниманието ни постепенно се е преместило от сърцето в главата и сме попаднали под влиянието на егото. Винаги обаче е имало хора, посветили живота си на практикуването на древните пътища, водещи към сърцето.

Сега двама от най-известните духовни учители на нашето време – Друнвало Мелхизедек и Даниел Мител – са събрали в тази книга различни медитации и техники за навлизане в свещеното пространство на сърцето, които са научили при техните срещи с много от коренните народи на Земята. Всички практики са лесни за изпълнение и могат да се правят самостоятелно. Освен това авторите споделят собствените си преживавания по пътя към сърцето, за молитвата на сърцето и живота в сърцето, които могат да ви бъдат полезни за личното ви духовно пътуване.

Прочетете и се насладете на практикуването на всички методи в тази книга, а после решете кой е най-подходящият за вас, за да си спомните истинската си същност и да живеете в умиротвореност, пребивавайки в центъра на своето същество – сърцето.

Информация за "Пътуване към сърцето"
  • Език Български
  • Брой страници 160
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2018
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14.5 x 21.6 см.
За автора

Няма добавена информация