15,95 лв.

Перфектно докосване

Елизабет Лоуел
Хермес
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 2 гласа
15,95 лв.
Една уникална история за двама влюбени ценители на изкуството и един хладнокръвен убиец, който иска е по следите им. Ще успеят ли да разкрият убиеца?
 
Сара израства в малка селска ферма и се зарича, като порасне, да успее в големия град. За да не прекара целия си живот в гледане на деца и доене на крави като майка си. Години по-късно Сара става артдилър и обикаля света в търсене на произведения на изкуството, които да допаднат на отбраните й клиенти. Динамичното й ежедневие е на светлинни години от детството й и не й остава време за личен живот.
 
Бившият военен Джей наследява след смъртта на баща си фамилното ранчо в най-слабо населения американски щат Уайоминг. Той е готов на всичко, за да запази семейния имот и да му вдъхне нов живот. Впуска се в ожесточена съдебна битка с бившата съпруга на баща му – Лиза, която предявява претенции към колекцията му от картини.
 
Джей наема Сара, за да извърши оценка на творбите, и се влюбва в нея. Тя се страхува, че връзката им ще попречи на кариерата й и ще я върне в дълбоката провинция. Но не може да му устои.
 
Двама дългогодишни работници в ранчото са открити мъртви. Скоро и Сара се превръща в мишена на хладнокръвния убиец и Джей разбира, че картините са по-ценни, отколкото е предполагал...
Информация за "Перфектно докосване"
  • Език Български
  • Брой страници 336
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
Елизабет Лоуел
За автора
Ан Максуел е американска писателка на бестселъри в жанровете романс, исторически романс, научна фантастика, трилър и романтичен трилър. Пише под псевдонима Елизабет Лоуел, и под общи псевдоними със съпруга ѝ Евън Максуел — А.Е.Максуел, Аналийз Сън и Лоуел Чартър.
 
Тя е родена на 5 април 1944 г. в Милуоки, Уисконсин, САЩ. Следва в университета на Калифорния в Дейвис в продължение на две години и година по-късно започва следване в университета на Калифорния в Ривърсайд, където получава бакалавърска степен по Английска литература.