699,00 лв.

Писалка Parker Sonnet Contort Black Cisele ST

699,00 лв.

Новият модел писалка на Parker за 2015 година от колекция Sonnet - Contort Black Cisele ST е съчетал в себе си както нови методи на изработка, така и нови материали.
С черно матирано тяло, комбинирано със сребристо покритие и красиво лазерно гравирана капачка - горна част с пресичащи се геометрични линии.
Отделни компоненти от тялото са със специално паладиево покритие, което не позволява полепването дори и на и най-малки частици прах.
Зоната на захват е направена от прецизно обработена и шлифована неръждаема стомана, перото е с покритие от 18К злато и родий,а отделни части са с покритие от паладий.

Елементи на писалката:
1. тяло (корпус)
2. капачка
3. гъвкав клипс
4. предна част
5. писец
6. система за подаване на мастило
7. конвертор/пълнител

Писалката е пишещ инструмент с резервоарче с течно мастило на водна основа, което се спуска към писец чрез система за подаване на мастило. Системата за подаване на мастило и писецът са основните елементи на всяка писалка. Важни фактори за всеки писец са: материала, размерът, формата, наострянето и конструкцията. Сърцевината на писеца има основна роля и е изработена от много твърд материал за предотвратяване изхабяването на писеца.

Важно: За по-продължителен живот на една писалка се препоръчва на всеки 2-3 месеца предната част да се почиства с течаща студена вода, след което да се остави в съд с вода за няколко часа.

Информация за "Писалка Parker Sonnet Contort Black Cisele ST"
  • SKU 1930256
  • Производител Parker
  • Материал Неръждаема стомана, Паладий
  • Колекция Parker - Sonnet
  • Цвят на корпуса черен
  • Марка Parker