445,00 лв.

Писалка Waldmann Solon

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
445,00 лв.

Всички компоненти на писалката Waldmann Solon са с покритие от родий, което осигурява защита на компонентите срещу вредни влияния.

Капачката на писалката се затваря посредством завъртане, с раиран десен и пространство за персонализирано гравиране върху клипса.

Корпуса на писалката е покрит с матирана телешка кожа в черен цвят.

Писецът е изработен от неръждаема стомана с покритие от иридий, което допълнително предпазва писеца от износване. Важни фактори за всеки писец са: материалът, размерът, формата, наострянето и конструкцията. Сърцевината на писеца има основна роля и е изработена от много твърд материал за предотвратяване изхабяването на писеца. Сърцевината на писеца определя и дебелината на писане, която варира от тънко - F, средно - M и плътно - B. На пазара също така има и писци за аматьори - A и левичари - L. 
Писецът на писалката е с размер М - средна дебелина на писане. 

Писалката се зарежда с:
Пълнител-Патронче: представлява контейнерче за мастило
Всяка писалка има резервоар, където се поставя патрончето, заредено с мастило, което след изразходване може да се заменя с ново.

Историята на Waldmann започва през 1918 г. като производител на висококачествени механични моливи от злато и сребро. Местоположението на компанията остава непроменено във времето - разположена е в Биркенфелд близо до Пфорцхайм – традиционната немска бижутерийна столица в Шварцвалд. Производственият процес включва използването както на традиционни, така и на съвременни технологии и висока степен на автоматизация.

Информация за "Писалка Waldmann Solon"
  • SKU W0421
  • Производител Waldmann
  • Материал Метал
  • Колекция Solon
  • Твърдост на писеца M
  • Марка WALDMANN