23,00 лв.

По-бяла от сняг

Самюел Бьорк
23,00 лв.

В четвъртата книга от преведената на 33 езика бестселърова поредица за Холгер Мунк и Миа Крюгер норвежецът Самюел Бьорк уверено ни отвежда към миналото. Там крими майсторът ни прави свидетели на разтърсващия първи случай на двамата разследващи, който ще ги промени завинаги…

Две единайсетгодишни момчета са открити мъртви насред нива в Швеция. Помежду им лежи мъртъв заек. В дневника на едната жертва разследващите прочитат загадъчно признание: „Утре идва луната. Страх ме е от Вълка.“ Въпреки усилията случаят остава неразкрит.
Осем години по-късно подобно престъпление е извършено и в Норвегия: в околностите на Осло са намерени две убити момчета, а между тях – мъртва лисица.
Холгер Мунк, ръководител на новосформиран отдел за разследване на убийства, се нуждае от помощ, за да разреши случая. Негов приятел му препоръчва Миа Крюгер – млада курсантка в Полицейската академия. Самата тя мечтае за кариера в спецчастите, а нощем издирва изчезналата си сестра близначка.
Прозорливата Миа забелязва върху снимките от местопрестъплението подробности, убягнали от вниманието на опитните следователи в Отдела. Забележителната интуиция на младата курсантка дава тласък на застиналото разследване. Случаят обаче се заплита, а натискът върху разследващите се засилва, когато постъпва ужасяващ сигнал за още две изчезнали момчета…

Информация за "По-бяла от сняг"
  • Език Български
  • Брой страници 480
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация