Магазини
Любими
Промо цена 7,00 лв. Редовна цена 16,00 лв.

Покорителят на небесата

Феликс Баумгартнер
Вакон
В наличност
100%
Промо цена 7,00 лв. Редовна цена 16,00 лв. Спестяваш 9,00 лв.

SKU: 9789549535631

Преводач: Десислава Гугулянова

Тегло кг: 0.35

ISBN: 9789549535631

Автор: Феликс Баумгартнер

Издателство: Вакон

Език: Български

Брой страници: 272

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Националност автор: Германия

Размер см: 14 x 21 см.

Покорителят на небесата: Животът ми като свободен полет.

 

Кой е Феликс Баумгартнер?

Дори да не сте се интересували от екстремни преживявания след датата 14 октомври 2012 г. със сигурност сте попадали на това име, защото тогава Феликс направи нещо изключително, скачайки от ръба на Космоса. Няма да се спираме на всички счупени рекорди от онзи ден, само ще споменем - 1357,64 км/ч - скоростта, която развива Феликс при 39-те километра свободно падане към Земята.

Какво е усещането да се спускаш със свръхзвукова скорост? Каква е мотивацията на Баумгартнер? Кои са най-критичните моменти в мисията "Пес лур Кгпагок"? До каква степен бащата на Феликс е допринесъл за успехите на сина си?

За първи път в "Покорителята на небесата", човекът, по-бърз от скоростта на звука, разказва за преживяванията, останали скрити зад камерите: страха от провал, невъзможността да се справи с предизвикателствата и битката за връщане в отбора на "Ред Бул". Това е дългият път на Феликс Баумгартнер, от механик на мотори до мениджър на собствени рискове.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Феликс Баумгартнер

Феликс Баумгартнер

Всички книги на автора

Няма добавена информация