13,90 лв.

Последната олимпиада

Йордан Свеженов
Сиела
Ограничена наличност
Оценка 3.0 от 2 гласа
13,90 лв.
Един роман за края на света. Написан в уникален стил, който ще ви грабне още с първите страници. На места хумористичен, на места мрачен, романа бавно се превръща в едно предсказване на бъдещето... или пък не? 
 
От автора на „Революция с аритмия” и „Анархия на три морета”!
 
Един от най-интелигентните учени в света подготвя глобална смъртоносна вирусна пандемия, чиято първа цел са олимпийските игри в Рио де Женейро. Български депутат безнаказано търгува с ядрено оръжие. Германски самолет с 400 пътници на борда изчезва безследно над Черно море. А на Балканския полуостров се появява първата циганска държава. 
 
Сред тези драматични събития се намесват колоритните герои на Свеженов, които имат собствени проблеми за разрешаване. Те ще направят всичко възможно да продадат лимузината на Тодор Живков, да вбесят сръбската мафия, да объркат плановете на банда неонацисти и да оцелеят на фронта в Украйна, където могат да се въртят всякакви далавери. В стремежа да намерят майката на едно дете, тези образи може би ще се окажат единствената надежда преди идването на апокалипсиса. А може би – не...
 
Светът вече няма да бъде същият?... Не, светa вече няма да го бъде!
Информация за "Последната олимпиада"
  • Брой страници 272
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация