20,00 лв.

Превъзходство

Кристен Калихан, Саманта Йънг
20,00 лв.

Гореща порция романтика от Кристен Калихан и Саманта Йънг.

Паркър Браун не може да повярва, че ѝ се налага да наеме фалшиво гадже . Когато получава мечтаната работа в сферата на възобновяемата енергия, тя си представя, че навлиза в свят на прогресивно мислене. Но Големият шеф предпочита да повишава само „уседнали“ служители. За щастие, тя намира перфектния кандидат, интелектуалец като нея, който иска да изкара малко бързи пари. Но онова, което Паркър получава, е покровителстващият го по-голям брат – Рийс Морган. Високият мускулест бивш боксьор с мръсна уста се появява едновременно с шефа ѝ, така че тя остава заседнала с манипулативния гадняр.

Отговорностите тежат на главата на Рийс. Окончателно слязъл от ринга, той се опитва да поддържа гимнастическия салон на покойния си баща и да пази по-малкия си брат Дийн далеч от неприятности. За да спаси Дийн от самия него, Рийс отива на срещата с Паркър вместо брат си, готов да я постави на мястото ѝ. Вместо това обаче открива нови възможности. Въпреки че едва се понасят, преструвката, че са гаджета, ще донесе ползи и на двама им. Тя ще запази работата си, а той ще получи шанс да очарова надутия ѝ шеф да спонсорира салона му.

Проблемът е, че двамата едва успяват да държат ръцете си далеч един от друг. А започналото като лесна сделка вече изобщо не е просто. Защото какво бъдеще могат да имат груб бивш боксьор, страхуващ се да отвори сърцето си и зубърка от висшето общество, отказала се от истинските връзки?

Казват, че противоположностите се привличат. А тези направо ще се възпламенят при удара.

Информация за "Превъзходство"
  • Брой страници 344
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 14.5 x 20.5 см.
За автора

Кристен Калихан е американски автор на романтични романи.  

Първото заглавие с неин подпис „Firelight“ е издадено през 2012 година и печели множество отличия. Пише книги, обединени в поредици, както и самостоятелни романи, които бързо се превръщат във фаворити на читателите.  

Кристен Калихан е носител на престижната награда за автори на романтични книги  RITA. Три пъти е номинирана и два пъти печели наградата RT Reviewers' Choice.