Магазини
Любими
14,00 лв.

Презапис или Другият куфар в Берлин

Борис Минков
Жанет-45
В наличност
80%
14,00 лв.

SKU: 9789544919184

Тегло кг: 0.461

Художник: Кирил Златков

ISBN: 9789544919184

Автор: Борис Минков

Издателство: Жанет-45

Език: Български

Брой страници: 346

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Националност автор: България

Размер см: 13 x 20 см.

Берлин, есента на 2007 г. - Тук разстоянията не са големи, дори може да се каже, че са изтрити. Големи са пространствата, които никой не напуска завинаги. Релсите на високата железница над главата на чудовището от Нолендорфплац са лостът, който е в състояние да обърне света. Една жилищна общност на петима млади хора, случайно събрали се в средата на 80-те години в Западен Берлин, продължава да съществува - ако не в продължението на прекъснатите разговори, то върху лентата на една видеокасета.

"Презапис или Другият куфар в Берлин" не просто съчетава в себе си функционален разказ, пътеписни и есеистични фрагменти, но и непрекъснато превключва между различните повествователни начала и роли. Книгата изглежда неизчерпаема във възможностите си да открива и инсценира възможни подобия и сходства, да ситуира повторения, да облича контурите на градските палимпсести в почти бароково изобилно разказване и в същото време да затяга възлите на повествованието.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Борис Минков

Няма добавена информация