15%
Онлайн цена
Промо цена 16,91 лв. Редовна цена 19,90 лв.

Принц Чарлс: Страстите и парадоксите на един невероятен живот

Сали Бидъл Смит
Еднорог
Наличен
Оценка 5.0 от 2 гласа
Промо цена 16,91 лв. Редовна цена 19,90 лв. Спестяваш 2,99 лв.

Историята на принц Чарлс в най-подробни детайли - неговото детство, младост, и живот до сега.

Живот прекаран в сянката на трона, в сянката на майка си - обичана, уважавана, безукорна кралица, съхранила достойнството на монархията дори в ново време.

„Принц Чарлс: Страстите и парадоксите на един невероятен живот” ни запознава с живота на един мъж от плът и кръв и с всички негови амбиции, колебания и убеждения. Книгата започва със самотното му детство, проследява трудните му училищни години, ранните му влюбвания, интелектуалните му битки и предприемаческите му начинания и разказва подробно за трагичния му брак с Даяна, за дългогодишната му любов с Камила и отношенията му с със синовете му – принцовете Уилям и Хари, със снаха му, херцогинята на Кеймбридж, както и с неговите внуци.

Кой всъщност е принц Чарлс – самотното, тъжно малко момче, тийнейджърът, търсещ смисъла на живота, наслаждаващият се на привилегиите си аристократ... или може би човек, когото светът съвсем не познава?

Как е понесъл болката от един нещастен брак, как е отглеждал осиротелите си синове, как след дълги перипетии на 60 години се жени за онази, която е обичал цял живот; борбите му в защита на природата и екологичното равновесие, за съхранение на културно-историческото наследство на човечеството; любов и ревност, интриги и изневери – страстите, тайните и трепетите на един необикновен живот са представени с разбиране и обективност в тази съвсем човешка история.

Информация за "Принц Чарлс: Страстите и парадоксите на един невероятен живот"
  • Език Български
  • Брой страници 656
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2017
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация