18,00 лв.

Приведете в действие интелигентността си

Бил Лукас
Класика и стил
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
18,00 лв.

Книгата разглежда методи за развиване на личните качества, които да прилагаме на работното място, както и развиване на таланта.

Основавайки се на изследвания от широк спектър предметни области - от невронауката до психологията, от теорията за мотивацията до ускореното учене, от паметта до начина на хранене - книгата показва, че всеки има възможност да успее и че повечето хора използват само малка част от способностите си.

Голяма част от ученето на работното място е загуба на време и средства, защото мнозинството от хората не са нито емоционално готови да учат, нито са практически склонни да приложат наученото към поведението си. "Приведете в действие интелигентността си" предлага нов модел на учене: Готови, Старт, Дръжте се, революционизиращ начина, по който учите и се представяте.

В днешния бързо движещ се свят ученето е станало ключ към конкурентното предимство. "Приведете в действие интелигентността си" ще революционизира разбирането ни за начина, по който нашият мозък е "хардуерно" кодиран да учи, и практическите стъпки, които можем да предприемем, за да се подготвим да участваме в процеса на учене.

Информация за "Приведете в действие интелигентността си"
  • Език Български
  • Брой страници 316
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2015
  • Размер см 15 x 22 см.
За автора

Няма добавена информация