12,00 лв.

Пророчеството Атлантида

Томас Грийниъс
НСМ Медиа
Ограничена наличност
12,00 лв.

Първата книга - „Мисията Атлантида", за-вършва с апокалиптичното земетресение, което затрупва с планини от лед шокиращите разкрития на археолога Конрад Йейтс и красивата лингвистка от Ватикана Серена Сергети - единствените оцелели от базата на НАСА в Антарктида.

Тази книга започва с погребението на генерал Грифин Йейтс, бащата на Конрад, безследно изчезнал на ледения континент. Върху надгробната му плоча са гравирани странни символи, но в Пентагона не могат да ги разчетат и затова организират погребалния фарс. Целта им е - да предизвикат интереса на сина му, за да се доберат до мистериозното масонско завещание на Джордж Вашингтон - първия президент на САЩ.

Шпионските централи се изправят на нокти. Кардинал Тучи, шеф на службите към Ватикана, нарежда на Серена да установи контакт със сина на генерала. „Звездният ред" - тайно общество, чиито пипала се простират в целия свят, пуска убийците си след Конрад и Серена. Оттук нататък, както твърди Нелсън Демил, се развихря ураганен екшън от политически интриги, шеметни обрати и безмилостни убийства.

Информация за "Пророчеството Атлантида"
  • Брой страници 296
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2008
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация