28,00 лв.

Протоколът Хашимото: 90 дневен план

Изабела Уенц
Вдъхновения
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
28,00 лв.

90-дневен план, с който можете да поемете контрол над Болестта на Хашимото. От автора на Тиреоидит на Хашимото: Първопричината.

Тиреоидит на Хашимото – най-бързо разрастващото се автоимунно заболяване в световен мащаб, което засяга щитовидната жлеза и кара тялото да атакува собствените си клетки. Според консервативните изчисления, в някакъв момент от живота си една на всеки пет жени ще бъде засегната от хашимото или друго увреждане на щитовидната жлеза. При това много от хората, които всекидневно изпитват симптомите (включително хронична кашлица, киселинен рефлукс, синдром на раздразненото дебело черво, алергии, упорита болка, косопад, замъгляване на мозъка и разсеяност) на това изтощаващо организма заболяване, може даже да не знаят, че страдат от него. Дори и при правилно поставена диагноза конвенционалната медицина е склонна да лекува хашимото с неефективни предписания на синтетичен хормон, като игнорира автоимунните аспекти на състоянието. Тази грешка променя живота на всички, борещи се със заболяването.

Има и по-добър начин за действие.

Фармацевтът д-р Изабела Уенц е диагностицирана с хашимото на 27-годишна възраст и познава последствията от болестта от първа ръка. Базиран на личния ѝ опит, работата ѝ с хиляди пациенти и дългогодишни проучвания, Протоколът Хашимото предлага една много необходима и достъпна промяна в начина на живот за откриване, лекуване и отстраняване на автоимунните увреждания, в които се корени болестта. Това е първата по рода си изчерпателна програма, която вече е помогнала на хиляди хора да обърнат хода на заболяването си в рамките на само 90 дни.

В книгата ще откриете:

  • бързата двуседмична програма за детоксикация, включваща храни, които да консумирате, и възпалителни храни, които да избягвате;
  • протоколите за подкрепа на черния дроб, възстановяване на надбъбречните жлези и балансиране на червата;
  • изчерпателни планове за самостоятелни изследвания и персонализирано лечение;
  • вкусни рецепти, успешни истории и други полезни материали.

Д-р Изабела Уенц, доктор по фармация, FASCP, е един от експертите пионери в областта на промените в начина на живот за лекуване на тиреоидита на Хашимото. Диагностицирана с тиреоидит на Хашимото през 2009 г., тя е посветила кариерата си на откриването на първопричините за автоимунните тиреоидни заболявания. Обучена като фармацевт, д-р Уенц решава да приеме промените в начина на живот като лична мисия в усилие да помогне на себе си и на други в същото състояние. През 2013 г. тя издава сама първата си книга, Тиреоидит на Хашимото: промени в начина на живот за откриване и отстраняване на първопричината, която става бестселър на Ню Йорк Таймс. Популярните ѝ програми включват персонални здравни консултации, Институт Хашимото, насочен към лекари и други практикуващи в сферата на здравеопазването, и дванайсетседмична програма за самостоятелна грижа.

Информация за "Протоколът Хашимото: 90 дневен план"
  • Език Български
  • Брой страници 375
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2018
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 16 x 23 см.
За автора

Няма добавена информация