Магазини
Любими
30,00 лв.

Ръководство на разработчика, Том 1: Delphi for . NET

Хавиер Пачеко
СофтПрес
Ограничена наличност
100%
30,00 лв.

SKU: 9789546853615

Тегло кг: 1.1

Част в поредица: 1

ISBN: 9789546853615

Автор: Хавиер Пачеко

Издателство: СофтПрес

Език: Български

Брой страници: 1008

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2005

Размер см: 14 x 21 см.

 

Хавиер Пачеко е президент на Xapware Technologies Inc., основана през януари 1988. Хавиер и екипът на Xapware помагат на други компании успешно да създават софтуер чрез техния продукт Active! Focus – пакет за управление на процеса на разработка в екипи. Хавиер има 16 години професионален опит в разработката на софтуерни решения от типа на разпределени системи, архитектури на приложения и методологии за проектиране. Хавиер е международно признат разработчик, автор, консултант и инструктор. Написал е няколко книги за Delphi, често пише статии и прави презентации на индустриални конференции. Хавиер и семейството му живеят в Колорадо Спрингс, щата Колорадо.
Delphi for .NET Ръководство на разработчика ви отвежда отвъд основните възможности на Delphi и .NET Framework.
Изданието съдържа подробна информация за проектирането на .NET приложения с най-добрия за сега инструмент за RAD разработка на Borland. Тук ще намерите практични примери, техники и насоки за оптимално използване на .NET Framework. Ако вече сте потребител на Delphi, книгата ще ви помогне да подобрите уменията си, като овладеете тази нова и вълнуваща технология. Ако за първи път използвате Delphi или .NET, тази чудесна среда за разработка ще ви помогне да овладеете по най-бързия начин различните аспекти на .NET.
В книгата подробно са описани езикът Delphi, разширените концепции за разработка с .NET като управление на паметта, COM-Interop, отражения, GDI+, създаване на компоненти за Windows и уеб форми и др. Ще намерите важни глави за основните технологии на .NET като ADO.NET и ASP.NET, придружени с многобройни примери за ценни техники.
На компактдиска ще намерите:
* Сорс кода на всички примери от книгата
* Цялата книга Delphi 6 Developer’s Guide от Хавиер Пачеко и Стийв Теиксейра
* Демонстрационни версии на софтуер от независими компании
* .NET Framework 1.1 SDK, Web Matrix и MSDE
* Безплатно, лицензирано за един потребител копие на Active! Focus 1.5 за управление на изисквания и грешки в софтуер, промяна на заявки и др.

 

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Хавиер Пачеко

Няма добавена информация