30,00 лв.

Ръководство на разработчика, Том 1: Delphi for . NET

Хавиер Пачеко
СофтПрес
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
30,00 лв.

 

Хавиер Пачеко е президент на Xapware Technologies Inc., основана през януари 1988. Хавиер и екипът на Xapware помагат на други компании успешно да създават софтуер чрез техния продукт Active! Focus – пакет за управление на процеса на разработка в екипи. Хавиер има 16 години професионален опит в разработката на софтуерни решения от типа на разпределени системи, архитектури на приложения и методологии за проектиране. Хавиер е международно признат разработчик, автор, консултант и инструктор. Написал е няколко книги за Delphi, често пише статии и прави презентации на индустриални конференции. Хавиер и семейството му живеят в Колорадо Спрингс, щата Колорадо.
Delphi for .NET Ръководство на разработчика ви отвежда отвъд основните възможности на Delphi и .NET Framework.
Изданието съдържа подробна информация за проектирането на .NET приложения с най-добрия за сега инструмент за RAD разработка на Borland. Тук ще намерите практични примери, техники и насоки за оптимално използване на .NET Framework. Ако вече сте потребител на Delphi, книгата ще ви помогне да подобрите уменията си, като овладеете тази нова и вълнуваща технология. Ако за първи път използвате Delphi или .NET, тази чудесна среда за разработка ще ви помогне да овладеете по най-бързия начин различните аспекти на .NET.
В книгата подробно са описани езикът Delphi, разширените концепции за разработка с .NET като управление на паметта, COM-Interop, отражения, GDI+, създаване на компоненти за Windows и уеб форми и др. Ще намерите важни глави за основните технологии на .NET като ADO.NET и ASP.NET, придружени с многобройни примери за ценни техники.
На компактдиска ще намерите:
* Сорс кода на всички примери от книгата
* Цялата книга Delphi 6 Developer’s Guide от Хавиер Пачеко и Стийв Теиксейра
* Демонстрационни версии на софтуер от независими компании
* .NET Framework 1.1 SDK, Web Matrix и MSDE
* Безплатно, лицензирано за един потребител копие на Active! Focus 1.5 за управление на изисквания и грешки в софтуер, промяна на заявки и др.

 

Информация за "Ръководство на разработчика, Том 1: Delphi for . NET"
  • Език Български
  • Брой страници 1008
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2005
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация