14,00 лв.

Ръководство за спокойствие и разбиране

Димитър Кръстев
Дилок
Ограничена наличност
14,00 лв.

Много полезно ръководство.

 
 
"От тази книга се разбира как на практика да се прилага теорията от първата ми книга "Дуоника – печелившата стратема за живеене", когато целта е да се запази хладнокръвие и трезва преценка на ситуацията. Става ясно как гневохоликът може да се превърне в спокоен, уравновесен и радващ се на живота си човек! И то без воля, насилие и потискане на емоциите! А чрез спокойствие и разбиране. Овладява се способността да се запазва спокойствие, съобразителност и будност дори в най-стресиращите ситуации. Читателят може да се научи как ясно да преценява положението дори когато всички останали се паникьосват и реагират първосигнално.
Дадени са начините за извличане на полезното знание, вместо случващото се да се описва в драматични и фрустриращи човека понятия. Разработени са и десетки конкретни обикновено стресиращи казуси с разнообразни начини за излизане от неблагоприятното положение и предотвратяването им в бъдеще. Тази книга е замислена и като опора и справочник, когато се провеждат курсове и занимания с хора, решили да се разделят с гневните си модели на поведение и да повишат качеството на своето живеене. Развити са много по-подробно и практично приложимо две от състоянията на така наречената от мен "Формула на живота", която е разгледана в пълния ѝ вид в книгата ми "Ти си любимо дете на Вселената".
Ръководството е логично продължение на Печелившата Стратема за Живеене, в още по-конкретен план и е част от мозайката знания, помагащи на човека да живеят все по-добре."
- Димитър Кръстев
Информация за "Ръководство за спокойствие и разбиране"
  • Брой страници 232
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2014
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация