30%
Промо цена 17,50 лв. Редовна цена 25,00 лв.

РазДелени, книга 3: БезДушни

Нийл Шустърман
Промо цена 17,50 лв. Редовна цена 25,00 лв. Спестяваш 7,50 лв.

След унищожаването на Гробището Конър и Лев отново се превръщат в бегълци, но за първи път те не просто бягат от някого. Сега имат посока, която да следват и която трябва да ги отведе до жена, чието съществуване е изтрито от историята благодарение на „Проактивни граждани“. Ако двамата успеят да я намерят, може би най-накрая ще успеят да сложат край на разделянето веднъж и завинаги.

Междувременно събраният от части Кам решава да унищожи организацията, която го е създала. Той вярва, че ако успее да го направи, ще спечели любовта на Риса – единствената, която го кара да се чувства напълно човек.

Докато отделът за непълнолетни и пиратите на органи вървят по петите на всички, пътищата на Конър, Лев, Риса и Кам неочаквано се преплитат... и след тази среща нищо няма да е същото.

Информация за "РазДелени, книга 3: БезДушни"
  • Език Български
  • Брой страници 504
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2024
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Нийл Шустърман е американски сценарист, драматург и писател на бестселъри в жанра фентъзи, научна фантастика и фантастичен трилър. Роден е на 12 ноември 1962 година в Бруклин, Ню Йорк, САЩ.  

Публикува първия си роман „The Shadow Club“ през 1988 година. Печели Националната награда за книга за 2015 година, както и „Бостън Глоуб“ и Калифорнийската награда за книга за младежи за 2008 година. 

През 2016 година издава романа си „Косачи“ от известната поредица „Дъгата на косата“.