14,00 лв.

Размяна на мадами

Роалд Дал
Унискорп
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
14,00 лв.

Изданието включва разказите Размяна на мадами, Кучка, Гостът и Последният акт.

Изумителни, весели, остроумни и вълнуващи, а често и направо трогателни разкази за екзотични преживявания със запазен аромат на приключения от град на град, от жена на жена, като жените винаги заемат първо място! Темпото рядко се забавя и всеки нов разказ се превръща в чудесен, самобитен прочувствен взрив, завършен и самостоятелен.

"Отдавна бях разбрал, че има три породи мъже, с които никога не бива необмислено да се рискува - българинът, гъркът и сириецът. Нито един от тях, колкото и да изглежда необяснимо, не се сърди, ако съвсем открито флиртуваш с жена му, но хване ли те в леглото ѝ, ще те убие на мига."

Роалд Дал (1916–1990) е британски писател-хуморист от норвежки произход. Известен е с късите си разкази, произведенията си за деца, както и с това, че е участвал като пилот на боен самолет през Втората световна война.

„Няма значение кой си или как изглеждаш, стига да има някой, който те обича.“
Роалд Дал

Информация за "Размяна на мадами"
  • Брой страници 176
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2020
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 13 x 20 см.
Роалд Дал
За автора
quote icon

Книгите я транспортираха до нови светове и я представиха на невероятни хора, които живеят вълнуващо.

Роалд Дал е роден на 13 септември 1916 г. в Уелс в семейството на норвежци-емигранти. Той е писател, поет, сценарист и пилот.

Известен е с късите си разкази, произведенията си за деца, както и с това, че е участвал като пилот на боен самолет през Втората световна война.

Неговите най-популярни детски романи са „Чарли и шоколадовата фабрика“, „Матилда“, „Вещици“ и много други.

Умира на 74-годишна възраст на 23 ноември 1990 г.