16,95 лв.

Решение за милиони

Робърт Ролих
AMG Publishing
Наличен
Оценка 2.7 от 3 гласа
16,95 лв.

Защитете инвестициите си с помощта на Робърт Ролих.

„Решение за милиони“ не е за хора, които имат финансови проблеми. Не е книга за това как да печелите повече пари – въпреки че философията, на която уча, ще ви позволи непряко да увеличите доходите си. Това не е книга как да спестите малка сума на ден, като не купувате нещата, които обичате. Също така не е книга за това как да се измъкнете от дълговете си или да правите бюджета си. И най-вече това не е книга как да използвате купони, за да спестите пари, докато пазарувате.
Това е книга за хора, които вече печелят прилична сума пари и искат значително да увеличат нетната им стойност, като започнат да инвестират или като променят начина си на инвестиране. Тази книга е предназначена за хора, които вече знаят, че инвестирането е задължително и искат да получат възможно най-добрата възвръщаемост на инвестициите си.
Тя е за хора, които високо ценят времето си и искат да бъдат 100% убедени, че са се погрижили за финансовата си сигурност и че инвестираните пари работят усилено за самите тях, а не за финансовата индустрия.
Така че, ако се разпознавате в това описание, предстои ни пътуване, което променя живота.
Подгответе се за излитане!
Робърт Ролих

"Всички трябва да инвестираме. Но без правилните знания вие не инвестирате, вие играете хазарт с малки или никакви шансове за успех. Тази книга ще ви даде всичко необходимо, за да направите възможно най-добрия инвестиционен избор и да не се превърнете в нова жертва на финансовата индустрия." Робърт Г. Алън, № 1 автор от бестселър листата на New York Times

Информация за "Решение за милиони"
  • Език Български
  • Брой страници 254
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2018
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация