429,00 лв.

Ролер Caran d'Ache Ecridor Chevron Silver

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
429,00 лв.

Ролер Caran d'Ache Chevron Silver от серията "Ecridor".

Тялото на ролера е покрито със сребро и родий, за да се избегне потъмняване.

Шестоъгълната форма на тялото го прави лесен за държане.

Ролерът съчетава характеристиките на химикалката и писалката, но е предпочитан заради по-гладкото му писане и по-малкия натиск при писане от химикалката, понеже се използва течно мастило или пигмент на основата на гел. Естеството на тези мастила, имащи склонността да се просмукват по-бързо и дълбоко в хартията в сравнение с другите видове мастила дава на ролерите характерните качества на писане.

Механизмът на подаване на мастилото е стандартно - мастило се подава към малко волфрамово топче, което разнася мастилото при натиск и чрез въртене на въпросното топче оставя мастилена следа в определена посока върху хартията.

По-голяма част от ролерите са без механизъм за включване и изключване, т.е. перманентно включени, но с предпазна капачка, която предпазва от случайно изпускане на мастило и др.

Компоненти на ролера:

1. тяло (корпус);
2. капачка;
3. гъвкав клипс;
4. предна част;
5. пълнител със система за подаване на мастилото.

Цвят на писане: черен

За серията Ecridor:

Ако търсите лукс ще го намерете в серията Ecridor на Caran d'Ache, с шестоъгълните си форми, вдъхновени от легендарния и огнен Mustang от серията Ecridor Type 55, геометрия и изкуство от серията Ecridor Cubric line и архитектурата от серията Ecridor Rotation.

Успехът на серията се дължи и на непроменящите се основни елементи: прост дизайн на базата на шестоъгълно позлатени, посребрени или с покритие от родий тяло.

Информация за "Ролер Caran d'Ache Ecridor Chevron Silver"
  • SKU 838286
  • Производител Caran D'Ache
  • Материал Метал
  • Колекция Ecridor
  • Цвят на корпуса сребрист
  • Цвят на писеца Черен
  • Марка Caran D'Ache