98,90 лв.

Ролер Parker Royal IM Professionals Monochrome Burgundy

98,90 лв.

Позволете на вашата креативност да струи чрез лекото движение на ролера по хартията. За всеки, който търси комфортно и гладко писане.

Елегантен ролер Parker от серията "Royal IM" с класически и функционален дизайн.

Пишещите средства от серията "Royal IM" са високопрофесионални и надеждни. Те са идеалният партньор с неограничен потенциал.
Елегантни, лъскави, с доказано качество - всичко, от което имате нужда. Всички детайли осигуряват усещане за стабилност при писане.
Перфектно съчетание на класическа визия със съвременните технологии.

Ролерът съчетава характеристиките на химикалката и писалката, но е предпочитан заради по-гладкото му писане и по-малкия натиск при писане от химикалката, понеже се използва течно мастило или пигмент на основата на гел. Естеството на тези мастила, имащи склонността да се просмукват по-бързо и дълбоко в хартията в сравнение с другите видове мастила, дава на ролерите характерните качества на писане.

По-голяма част от ролерите са без механизъм за включване и изключване, т.е. перманентно включени, но с предпазна капачка, която предпазва от случайно изпускане на мастило и др.

Без да правите компромиси, монохромните пишещи средства Parker IM разполагат с изцяло метално тяло, което изглежда и се усеща луксозно в ръцете ви. Междувременно монохроматичният дизайн изобразява несравнима елегантност. С повече от век майсторство и опит, този ролер Parker включва метални части, украсени с PVD покритие, което осигурява превъзходна защита срещу износване и корозия и придава на ролера отличителен вид.

Ролерът се предлага в луксозна подаръчна кутия.

Информация за "Ролер Parker Royal IM Professionals Monochrome Burgundy"
  • SKU 2190513
  • Производител Parker
  • Материал Месинг
  • Колекция Parker - IM
  • Цвят на корпуса бордо
  • Марка Parker