17,90 лв.

Роуксби, книга 1: Госпожица Бриджъртън

Джулия Куин
17,90 лв.

Поколение преди Бриджъртън имаше семейство Роуксби...

Понякога откриваш любовта на най-неочакваното място... Но това не е един от тези случаи.

Всички очакват Били Бриджъртън да се омъжи за един от братята Роуксби. Двете семейства са съседи от столетия и като дете Били е лудувала с Едуард и Андрю. Който и да е от двамата, би бил чудесен съпруг за нея… някой ден.
Понякога се влюбваш точно в човека, в когото мислиш, че трябва... Или пък не.
Има само един Роуксби, когото Били не харесва, и това е Джордж. Той може да е най-големият и да е наследник на титлата, но е арогантен, дразнещ и тя е сигурна, че той я ненавижда. Което напълно я устройва, тъй като тя също не може да го понася.
А понякога съдбата има странно чувство за хумор...
Защото, когато Джордж спасява Били при инцидент, вместо обичайните словесни престрелки между тях започват да прехвърчат друг тип искри...

Информация за "Роуксби, книга 1: Госпожица Бриджъртън"
  • Език Български
  • Брой страници 392
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 13 х 20 см.
Джулия Куин
За автора
quote icon

Може ли някой да оцени съвършенството, ако то е постоянно?

Джули Потингър, по-позната с псевдонима си Джулия Куин, е американска писателка на бестселъри в жанра исторически романс.  

Родена е през 1970 г. в Нова Англия, САЩ, но прекарва голяма част от детството си в Калифорния. Романтичната литература заема специално място в сърцето на Джули още от детството, въпреки че това не се харесвало на баща ѝ. Един ден той поставя под въпрос вкуса за книги на Джулия, а тя му отговаря, че избира да чете този жанр, защото някой ден мечтае да пише именно такива книги. За да докаже намеренията си, едва 12-годишната Куин започва писането на първия си роман и в рамките на само три часа първите две глави са били готови. Въпреки че книгата, завършена след три години, така и не бива издадена, тя се превръща в повод за Джулия да продължи да мечтае да пише.