25,00 лв.

С вкус на кръв

Майк Оумър
Милениум Пъблишинг
Наличен
25,00 лв.

Трета част на бестселър поредицата на Майк Оумър.

Какво е да мислиш с ума на сериен убиец? Да вникваш в най-мрачните кътчета на съзнанието му? Да разбираш хищната му, страховита природа?

Зоуи Бентли е криминален психолог и консултант на ФБР. Тя и партньорът ѝ, специален агент Тейтъм Грей, са залавяли десетки убийци, ала нищо не може да ги подготви за това, на което се натъкват в Чикаго – сериен килър вампир, който източва кръвта на жертвите си.

Скоро Зоуи разбира, че хладнокръвният психопат не действа сам, а в съучастие със самия Род Гловър – най-жестокият случай, който е белязал детството ѝ и все още е най-страшният й кошмар. Глоувър отново е на свобода, а психоложката знае, че самата тя е най-желаната жертва в колекцията му. Единственият начин да залови смъртоносния тандем, е като прозре намеренията им и проникне в мрака на умовете им.

Ще успеят ли доктор Бентли и агент Грей да разкрият мистериозната личност на вампира и да спрат садистичния Гловър? Или кошмарът на детството й най-сетне ще задоволи зловещата си жажда – да превърне Зоуи в последния си, най-ценен трофей?

Динамична и извратена история, която няма да ви остави безразлични.
Дарша Хел

Информация за "С вкус на кръв"
  • Език Български
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация