14,95 лв.

С вкус на прясна лимонада

Мамен Санчес
 
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 4 гласа
14,95 лв.
Книга от Мамен Санчес, автор на успешната книга „Щастието е чаша чай с теб“. 
 
Когато журналистката Клара Кобиан получава задача да пътува до Ню Йорк, за да напише мемоарите на известната светска дама Грета Бувиер, тя разбира, че това е шансът на живота й. Пред нея обаче стои непреодолима пречка: трябва да се срещне отново с Габриел Инестроса - професора й по литература, неин кумир и бивш любовник. Мъжът, разбил сърцето й. За да разбере какво го свързва с Грета Бувиер и да се пребори с призраците от миналото.
А там, в голямата къща на Парк авеню, историята на Грета Бувиер, въплътена в спомените, интригите, омразата и хвалебствията на хората, съпътствали я по пътя към славата, постепенно се разгръща пред нея. От загадъчното й появяване в Акапулко през 1951-а до луксозния й живот в съвременен Манхатън. И Клара започва да разбира: нищо не е такова, каквото изглежда. 
„С вкус на прясна лимонада” е вълнуващо красив портрет на една епоха. Килим от съдби, в чиито шарки се преплитат различните нишки на миналото, настоящето и бъдещето. Разказ за силата на любовта и бремето на дълбоко пазени тайни. А само истината може да ни направи свободни...

И там, изправена, с вечната гардения на ревера и стъпките си на ранена гълъбица, щеше да царува великата Грета Бувиер. С вдигната глава, изпълнена с достойнство, и горда, както само една светска дама умее да посреща бурите в живота. Със съзнанието, че няма вятър, колкото и силен да е той, способен да изтръгне корените й от земята.
Информация за "С вкус на прясна лимонада"
  • Вид корица мека
  • Издателство Хермес
  • Брой страници 304
Мамен Санчес
За автора

Мамен Санчес е испанска писателка, родена през 1973г.

Образованието си получава  в Университета в Мадрид, както и в университетите в Лондон и Оксфорд. Омъжена с 5 деца. Санчес работи като заместник-главен редактор на популярното списание "Hola" и главен редактор на "Hola", Мексико.

Романите ѝ са преведени на много езици и се продават милиони бройки из цял свят.