14,95 лв.

Съкровищата на пътешественика

Анди Андрюс
Skyprint
Наличен
Оценка 5.0 от 6 гласа
14,95 лв.

Бестселър на Ню Йорк Таймс и най-успешната книга на Анди Андрюс, автор на бестселър заглавия, между които е и "Проницателят".

Четирийсет и шест годишният Дейвид Пондър не е просто във финансова криза. Бившият изпълнителен директор кара разпадаща се кола, закъснява с вноските за къщата и няма здравна осигуровка. Няма и откъде да намери единайсет хиляди долара за неотложната операция на дъщеря си. Нещата стават съвсем безнадеждни, след като го изхвърлят и от нископлатената му работа. Когато колата му поднася на заледения мост, Дейвид вече не е сигурен дали иска да я овладее… Единственият въпрос, който таи в сърцето си е “Защо точно аз?”.
В този миг на отчаяние той все още не знае, че е сред малцината избрани да получат отговор.

Авторът на “Проницателят”, който промени Америка и покори хиляди български читатели с нежност, мъдрост и най-вече с положителната сила на “новата гледна точка”, този път ни разкрива същинските съкровища в сегашния ни живот. Сюжетът ни повежда на пътешествие – от днешността към далечното минало, връща ни към познанията на библейските скрижали, препраща ни към близкото бъдеще.
Но това не е развлекателна разходка, а книга-филм, изпълнена с поразяващи съзнанието ни житейски случки от историята, малко познати, забравени и неразбрани дори от най-будната част от днешното човечество.

"Срещите на пътешественика ни дават нова възможност да осъзнаем, че има изход от всяка безизходица, че всеки от нас е жива частица от вечната Вселена. И най-важното – че в ръцете на собствената ни воля е ключът към всичко, към което се стремим." Румен Леонидов

"Тази книга ни предлага увлекателно пътешествие, в което преоткрих безценните съкровища на вечните ценности." Йорданка Христова 

“Съкровищата не са заключени в банков трезор, те са между страниците на тази книга.” Филип Трифонов

“Съкровищата на пътешественика” е най-известната книга на Анди Андрюс. Преведена е на повече от двайсет езика, а в някои американски училища е включена в учебната програма по литература.

Информация за "Съкровищата на пътешественика"
 • SKU 9789543900718
 • Тегло кг 0.225
 • ISBN 9749543900718
 • Автор Анди Андрюс
 • Издателство Skyprint
 • Език Български
 • Брой страници 168
 • Вид корица Мека
 • Година на издаване 2011
 • Националност автор САЩ
 • Размер см 14 x 21 см.
Анди Андрюс
За автора
Анди Андрюс е роден на 22 май 1959 г. в Бирмингам, Алабама, САЩ.
Отраства в Монтгомъри и Дотан, Алабама. Завършва гимназия „Бери” през 1977 г. Учи медицина в Университета „Обърн”, Алабама.
В продължението на няколко години се разорява и остава без дом. Тогава решава да изгради бъдещето си и започва да създава и изпълнява хумористични истории като комедиен артист. Прави турне с музикантите Кени Роджърс и Гарт Брукс.
Два пъти е избиран за „Комик на годината” от Националната асоциация за студентски дейности през 1985 и 1986 г.