15,00 лв.

Сънища

Явор Веселинов
Рой Комюникейшън
Наличен
Оценка 3.0 от 2 гласа
15,00 лв.

"Мястото беше непознато и страшно. Изглеждаше прекалено реално за място, от което си бил откраднат в границата на своите сънища..." - един от първите фрагменти на романа, който авторът започва да пише след свой сън

Животът е приключение. Приклчение, в което сякаш само любовта има смисъл.

Когато заспим изчезва ли всичко? Не, всеки сън е един нов свят! А сънищата могат да освободят въображението и да доведат до изживявания, които да се смесят с реанлостта като капка мастило в чаша бистра вода. Яни Монов достига лесно до този извод. Той е обикновен работник в рибна транжорна, но усеща, че сънищата му са път отвъд познатото. Те са брод към свят или поредица от светове, където сблъсъка между доброто и злото е поставил на карта любовта.  Яни е влюбен в недостижимата и прекрасна манекенка Лия. Ще го забележи ли? Ще усети ли силата и топлината на чувствата му? Ще застане ли до него в една люов, която може да спаси безкрая от светове?

Информация за "Сънища"
  • Език Български
  • Брой страници 336
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 20 см.
Явор Веселинов
За автора
Явор Веселинов е родом от София. Израства в полите на Витоша, в малкия квартал Драгалевци, в прегръдката между планината и големия град.
 
Започва да пише още като ученик, вдъхновен от природата, животните и хората. Интересите му включват мистиката и магията, вплетени в особеностите на човешката порода. Сам твърди, че това е свързано с рожденната му тринадесетата дата.