16,99 лв.

Сърце назаем

Мери Хигинс Кларк
Бард
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
16,99 лв.

Вълнуваща книга от успешната авторка на любовни трилъри Мери Хигинс Кларк.

В новия си трилър М. Х. Кларк описва съдебна битка за съдбата на мъж, обвинен в убийството на съпругата си. В сюжета е вплетено и странно, но малко известно медицинско явление – човек с присаден орган става изразител на спомените и навиците на донора.
Натали Рейнс, една от най-ярките звезди на Бродуей, случайно открива кой е убил бившата и съквартирантка Джами Ивънс. Започва серия от събития, които поставят не един живот на изпитание.
Увлекателен роман, който не просто надниква, а прониква в дебрите на човешкото сърце. „Сърце назаем” е най-увлекателната история на Мери Хигинс Кларк.

Мери Хигинс Кларк е автор на двайсет и осем съспенс романа, три тома разкази, книга за деца, исторически роман и една мемоарна книга. Съавтор е и с Карол Хигинс Кларк на още пет романа. Книгите и са бестселъри по цял свят, като само в Съединените щати са издадени в тираж от над сто милиона екземпляра.

Информация за "Сърце назаем"
  • Брой страници 304
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2009
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Мери Хигинс Кларк е родена на 24 декември 1927 г. в Бронкс, Ню Йорк, САЩ. Тя е второто дете в католическото семейство на ирландския емигрант. 

Кларк е автор на бестселъри. Само в САЩ продажбите на нейните книги надхвърлят 80 милиона. Тя е автор на двадесет и четири романа, в крими жанра. Мери Хигинс Кларк си сътрудничи със своята дъщеря Карол Хигинс Кларк за три романа. Два от романите ѝ са с филмови адаптации.