18,99 лв.

Сърцето не изгаря при пожар

Катрин Сентър
СофтПрес
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
18,99 лв.

История за любовта и прошката – проницателна, забавна и напълно пристрастяваща.

Каси Хануел е родена за живот в опасни ситуации. Като пожарникарка в Тексас често се сблъсква с тях. В най-кризисните мигове тя е най-добра. Но когато отчуждената ѝ майка я моли да изостави всичко и да се премести в Бостън, изглежда, че този път кризата е в собствения ѝ живот.
Пожарната в Бостън по нищо не прилича на предишното работно място на Каси. А мъжете в екипа трудно преглъщат факта, че им се налага да работят с „дама“. Е, може би с изключение на новака, който постъпва едновременно с Каси и бързо включва в главата ѝ сигнални светлини. Любовта не влиза в плановете ѝ от години. Дълбоко заровената в миналото ѝ тайна все още тупти прекалено болезнено. А и наскоро е получила недвусмислен съвет: „Никога с пожарникари“.

Пълнокръвен и изпълнен с обрати като самия живот, романът на Катрин Сентър въвлича чита­теля в историята на една жена с мъжка професия, която открива силата на любовта. И вижда в очите на другия своето истинско Аз.

Kaтрин Сентър пише първия си роман в шести клас (фен фикшън за „Дюран Дюран“) и оттогава мечтае да е писател. Днес е бестселър автор на осем книги и е сравнявана с Джейн Остин и Нора Ефрон. „Сърцето не изгаря при пожар“ е световен бестселър, финалист на наградите на Goodreads и сред най-препоръчваните книги на USA Today и The Washington Post.

Информация за "Сърцето не изгаря при пожар"
За автора

Няма добавена информация