15,99 лв.

Състезанието

Джъстин Скот, Клайв Къслър
ProBook
Изчерпано количество
15,99 лв.

Вълнуващ трилър от легендарния Клайв Къслър, коопериращ с Джъстин Скот, за да създадат поредното приключение на детектив Айзък Бел.

1909 г. Европа се готви за война. САЩ се готви шоу - предстои първото международно авиосъстезание. За някои от участниците първото място означава слава и пари, за други – възможността да унищожат десетки страни, стотици градове и милиони хора...

Няколко години след първия полет със самолет в историята на човечеството в САЩ се провежда и първото авиосъстезание по прелитане над страната. Агенция Ван Дорн охранява събитието, но никой не е предположил колко сложна и опасна ще се окаже тази задача. Единствената жена, състезателка в надпреварата, е под смъртна заплаха. Бившият й съпруг - бос в организираната престъпност - опитва да я убие, за да не свидетелства тя срещу него. Към изхода на това състезание са насочени погледите на целия свят, както и тези, на лидерите на подготвящата се за война Европа.

Айзък Бел и неговите детективи са изправени пред двама могъщи и опасни врагове - мафията и тайните служби на войнолюбиви държави. Ще трябва да дадат всичко от себе си. Състезанието започва. Залогът е животът на една красива млада жена. И на милиони други хора по света.
Старт!

Информация за "Състезанието"
  • Език Български
  • Брой страници 416
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 15 x 22 см.
За автора

Няма добавена информация