22,00 лв.

Съучастници

Стив Кавана
22,00 лв.

Убийствата на Пясъчния човек са разкрити. Даниъл Милър е убил четиринайсет души, преди да изчезне. Съпругата му Кари сега е изправена пред правосъдието като съучастник. ФБР, областната прокуратура, медиите и цяла Америка смятат, че тя е знаела за престъпленията на съпруга си и му е помогнала да ги прикрие.

Еди Флин не поема случай, ако не е убеден в невинността на довереника си. Сега трябва да докаже пред съдебните заседатели и пред света, че Кари Милър е просто поредна жертва на Пясъчния човек. Тя не е познавала тъмната страна на съпруга си и не е участвала в убийствата. Но засега Еди и неговият екип са единствените, които ѝ вярват.

Гейбриъл Лейк е бил федерален агент, докато някой не се е опитал да го убие. Сега той е частен детектив, който води лична вендета срещу Пясъчния човек. Той е единственият, който може да го залови, понеже мисли, че всичко, което ФБР знае за серийните убийци, е погрешно.

Докато жена му е изправена пред съда, Пясъчният човек е принуден да излезе от скривалището си, за да я отърве от доживотна присъда. Готов е да убива, за да я защити, и всички свързани по някакъв начин с делото са потенциални жертви.

Дори Еди Флин…

Информация за "Съучастници"
  • Брой страници 416
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Стив Кавана е роден в Белфаст, Северна Ирландия.
Автор е на книги в жанровете трилър, крими и мистерия.
Неговите книги "Тринайсет" (2018) и "Фантом" (2019) издава на български език изд. Обсидиан.