18,00 лв.

Създали успехи

Джери Порас, Марк Томпсън, Стюард Емери
18,00 лв.

Тази книга е базирана на интервюта с повече от 200 значими личности по целия свят успели в своята област, професия или общност. Те работят не само в държавни компании и на борсата, но също така и в частни организации с идеална и материална цел, специфични и образователни институции, правителствени агенции и общности. Тримата съавтори са страстно любопитни да узнаят кое прави хората трайно успели и кое прави някои организации изключителни. Резултатите са категорични – успелите хора не разчитат на разрешението на другите, за да преследват своята кауза.
Тази книга е базирана на интервюта с повече от 200 значими личности по целия свят успели в своята област, професия или общност. Те работят не само в държавни компании и на борсата, но също така и в частни организации с идеална и материална цел, специфични и образователни институции, правителствени агенции и общности. Тримата съавтори са страстно любопитни да узнаят кое прави хората трайно успели и кое прави някои организации изключителни. Резултатите са категорични – успелите хора не разчитат на разрешението на другите, за да преследват своята кауза. Те имат смелостта да поемат инициативата въпреки натиска на обществото и да вършат това, което обичат, а не това, което другите желаят. Те не се отдават на самосъжаление при единична загуба или търсене на изкупителни жертви, когато нещата не вървят, а си поставят високи приоритети, за да постигнат ефективност в изпълнение на търсените цели.
„Когато отворите книгата – казват авторите – може би не сте имали намерение да откривате по-големи възможности и да бъдете Строител като успелите хора, за които четете. Ние обаче вярваме, че разказите тук няма да ви позволят да се скриете от успеха и ще се устремите към още по-високи постижения.“
Всеки се стреми към успех, но затова вие трябва да правите нещата
по-добре от другите. „Създали успехи“ е изключително книга,
която най-после разбулва същността на секретната формула за успех,
базирана на опита на тези забележителни хора.
Сър Ричард Брансън, Virgin Brands

Информация за "Създали успехи"
  • Език Български
  • Брой страници 264
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2008
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация