14,90 лв.

Сбогом на Софи Дийн

Александра Уитакър
Екслибрис
Ограничена наличност
Оценка 4.0 от 1 глас
14,90 лв.

Пленяваща семейна история от авторката Александра Уитакър.

Адам и Софи Дийн живеят сравнително щастливо в къщата си в едно предградие на Бостън. Както във всеки брак, и в техния има радост и обич, досада и тъга. Така би могло да продължава завинаги. Но сложна поредица от събития - предизвикани не от Адам или любовницата му, а от нейната най-добра приятелка - тласка двамата към развод.

Докато Адам изнася грижливо подготвеното си прощално слово, Софи получава просветление. Тя намира необикновено решение и успява да организира живота им след раздялата по възможно най-добрия начин. За децата той е идеален; за любовницата на Адам това определено не е така. И докато се приспособяват към новите си роли, Адам и Софи откриват, че могат да се грижат добре за децата си, без да жертват собственото си щастие - тъкмо обратното, може би в крайна сметка така цялата история ще има щастлив край.

Александра Уитакър е дъщеря на Родни Уитакър, по-добре известен с литературния псевдоним Треванян и автор на легендарния трилър "Шибуми". Тя участва в написването на последните му две книги. Детството й преминава в пътувания из Америка и Европа, като навсякъде тя си остава "новото момиче" и ентусиазирано учи нови езици. Автор е на детски книги, филмови сценарии и разкази. Живее със съпруга и детето си в Испания.

Информация за "Сбогом на Софи Дийн"
  • Език Български
  • Брой страници 342
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Александра Уитакър

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация