9,95 лв.

Седемте гряха

Елизабет Лоуел
Хермес
Изчерпано количество
9,95 лв.

Романите на Елизабет Лоуел са издадени в над 30 милиона екземпляра. Всяка нейна нова книга е безспорен бестселър.

Възможността да обработи седем редки сапфира е невероятен шанс за Кейт Чандлър. Шанс, който ще й позволи да затвърди репутацията си сред най-добрите бижутери в света. По време на пренасянето им обаче сапфирите изчезват. Изчезва и човекът, който ги придружава – Лий, братът на Кейт.

Объркана, Кейт започва да задава прекалено много въпроси. И е принудена да бяга. Преследва я ФБР, преследва я и неизвестен убиец. Единственият, на когото би могла да разчита, е специален агент Сам Гроувс. Остава само да го убеди в своята невинност. Примката около Кейт постоянно се затяга, а правилата на играта непрекъснато се променят. Някой иска Кейт да замълчи завинаги…

Информация за "Седемте гряха"
  • Брой страници 400
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2006
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
Елизабет Лоуел
За автора
Ан Максуел е американска писателка на бестселъри в жанровете романс, исторически романс, научна фантастика, трилър и романтичен трилър. Пише под псевдонима Елизабет Лоуел, и под общи псевдоними със съпруга ѝ Евън Максуел — А.Е.Максуел, Аналийз Сън и Лоуел Чартър.
 
Тя е родена на 5 април 1944 г. в Милуоки, Уисконсин, САЩ. Следва в университета на Калифорния в Дейвис в продължение на две години и година по-късно започва следване в университета на Калифорния в Ривърсайд, където получава бакалавърска степен по Английска литература.