Магазини
Любими
12,00 лв.

Шепот

Изабел Абеди
Дамян Яков
В наличност
100%
12,00 лв.

SKU: 9789545275289

Преводач: Анета Илиева

ISBN: 9789545275289

Автор: Изабел Абеди

Издателство: Дамян Яков

Език: Български

Брой страници: 240

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2012

Размер см: 15 x 21 см.

Мистериозен роман от немската авторка Исабел Абеди.

Недействителна тишина обгръща "Шепот" – старата къща, в която Ноа трябва да прекара своята ваканция. Старата постройка крие тайна, за която никой в селото не говори. Страх и любопитство подтикват Ноа да тръгне по следите на загадъчно престъпление. Заедно с Давид, тя се приближава до истината за едно неизяснено досега убийство...

По неустоим начин, Изабел Абеди увлича читателите си в една психологически наситена, изключително напрегната атмосфера в новата си книга "Шепот".

"Доста по-късно, след като това лято беше отминало, Ноа чу Кат да казва, че къща, в която се случват такива неща, би трябвало да изглежда съвсем иначе. Би трябвало да е къща с ъгловати стаи и мрачни салони; къща с високи стени, които да отразяват ехото и от най-малкия шум; къща с дълги виещи се коридори, скърцащи стълби и потайни кътчета... Такава къща би избрал всеки режисьор, и по възможност да е в Шотландия или Англия, отдалечена отвсякъде и с изглед към безлюден ландшафт...

Роберт и Густав обърнаха глави, но те не гледаха към Ноа, а в тъмното край нея. Давид също се заоглежда, задиша тежко и се вцепени. Стъпки по дъските, стъпки в тишината, ужасяващо тихи, ужасяващо бързи стъпки. Ноа нямаше време дори да помръдне. Едно острие се опря в гърлото ѝ. Острие на нож, тежко, хладно и гладко..."
Из книгата

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Изабел Абеди

Няма добавена информация