24,90 лв.

Скреч постер: 51 първи неща на моето дете

24,90 лв.

Скреч постер за отбелязване на всички на-важни малки първи постижения на детето ви, които ще се окажат големи събития в неговото развитие. Постерът може да се персонализира с име, дата на раждане и ръст на детето.

С този постер ще запечатате завинаги всички по-интересни моменти от живота на детето си, когато то прави нещо за първи път. Оставете свежи и трогателни спомени за себе си и за своето дете, които ще си припомняте заедно, когато то порасне достатъчно. И със сигурност ще ви бъде благодарно за прекрасната идея.

Скреч постерът 51 първи неща на моето дете се поставя на стената като плакат. Съдържа 4 различни категории дейности като Зaбaвлeниe, Πpиĸлючeниe, Caмocтoятeлнocт, Учeниe. Всяка отделна дейност е обозначена тематична картинка и свободно място, в което да нанесете датата, когато детето ви е извършило тази дейност за пръв път в живота си. Не пропускайте да отбележите тези важни дати. Просто изтрийте скреч покритието върху съответната рисунка бързо и лесно, и готово.

Скреч постерът става все по-цветен с всяка отбелязана нова дейност. Украсете с него детската стая и го дръжте под око. Ще се учудите колко бързо детето ви ще наваксва със задачите.

Сред дейностите, които може да отбележите, когато детето се случат за пръв път в живота на детето, попадат:

- Първа усмивка;
- Първа беля;
- Първо самостоятелно изправяне на крака;
- Първи стъпки;
- Първо избило зъбче;
- Първа изречена дума.

6 от най-емблематичните и значими постижения ще можете да отбележите и със снимка върху 6-те подаръчни двустранни фото карти в комплекта.

Информация за "Скреч постер: 51 първи неща на моето дете"
  • SKU 3800538493025
  • Производител Шантаво
  • Материал Хартия
  • Размер см 34 х 48 см.
  • Марка ШантавоЕ