15,00 лв.

Слабостите на силната жена

Анна Берсенева
Милениум Пъблишинг
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
15,00 лв.

Роман с вълнуващ сюжет от руската авторка Анна Берсенева.

Често да си щастлив, е проста работа. Но докато стигнеш до този извод и се възползваш от него, трябват години, през които минаваш през много трудности. Точно така се случва с младата Лера, на която всичко се удава с лекота. Животът й е низ от перипетии и връзки. Кариерата й се развива страхотно, има ухажори, пътува по света. Това обаче не й е достатъчно. Лера иска истинска любов, а не мимолетни авантюри.

"Слабостите на силната жена" на Анна Берсенева е един от най-четените романи в Русия. Той се продава в милиони екземпляри вече и в цял свят.

Романите на Анна Берсенева са познати на българските читатели, но само на тези, които владеят руски език. В Русия обаче нейните книги са сред най-продаваните. Малко сред милионите й читателки обаче знаят, че любимата им писателка е доцентката от Литературния институт А. М. Горки Татяна Сотникова. Според писателката романите й не могат да се нарекат любовни. Предпочита да използва названието “белетрестични романси”. “В романите ми има много любов, просто защото и в живота има много от нея“, казва тя.

Информация за "Слабостите на силната жена"
  • Брой страници 416
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Националност автор Русия
  • Размер см 14 x 20.1 см.
За автора

Няма добавена информация