24,00 лв.

Следобеди с Изабел

Дъглас Кенеди
24,00 лв.

Преди Изабел не знаех нищо за секса.
Преди Изабел не знаех нищо за свободата.
Преди Изабел не знаех нищо за живота.

Париж в началото на 70-те години. Сам, американски студент, среща жена в книжарница. Изабел е загадъчна, красива, по-възрастна и за разлика от Сам има опит с противоречията на любовта. Сам мигом е завладян от нея, но венчалната халка на пръста ѝ го притеснява.
Връзката, започнала с редовни срещи, устройвани по правилата на Изабел в малкия ѝ парижки апартамент, прераства в истинска любов, продължила десетилетия.
„Следобеди с Изабел“ е роман, който се занимава с въпроса какво търсим за себе си, какво откриваме и с какво се примиряваме. Показва как любовта, изчистена от суетнята на ежедневието, може да се превърне в страст до живот.

Дъглас Кенеди за пореден път потвърждава майсторството си при създаването на завладяващ сюжет, в който личните събития са повлияни от промените в глобален мащаб.

Информация за "Следобеди с Изабел"
  • Език Български
  • Брой страници 328
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
Дъглас Кенеди
За автора

Дъглас Кенеди е американски драматург, писател и журналист. Роден е в Ню Йорк, САЩ. Завършва висшето си образование в Дъблин, Ирландия, където основава театрална трупа.Първият му роман „Живот назаем“ е написан през 80-те.