11,95 лв.

Смъртоносна гледка

Ридли Пиърсън
Хермес
Ограничена наличност
11,95 лв.
Започва кариерата си като певец, композитор и бас китарист на рок група, и прекарва повече от десетилетие по пътя.Към края на 70-те, едновременно с участието си в музикалните турнета, Пиърсън започва да пише. Първоначално това са сценарии за телевизията, повлияни от сериали като „Коломбо”, тъй като той харесва този жанр, но не успява да реализира нито един от тях. След осем години писателско творчество, постоянство и упоритост, той успява да намери литературен агент и публикува първият си роман „Never Look Back” през 1985 г Една от най-известните му серия трилъри, която започва от 1988 г. е за сиатълския детектив Лу Болд и психолога от полицията Дафни Матюс. В железен тандем те правят и невъзможното, за да открият жестоки убийци и похитители.
 
В спасителната служба на Сън Вали се получава сигнал за изчезнал в планините скиор. Въпреки късния час и бушуващата снежна буря шериф Уолт Флеминг бързо събира местния отряд доброволци. Спасителната операция взема трагичен обрат. Един от членовете на отряда – Ранди Ейкър е намерен застрелян, а на следващия ден братът му изчезва безследно. Уолт се заема да открие извършителя на убийството, но преди това трябва да разбере кой и защо е отвлякъл близкия му приятел Марк Ейкър.
В хода на разследването става ясно, че в областта вилнее смъртоносна болест по овцете, а населението на Сън Вали е застрашено от отравяне с радиоактивна вода. Каква е връзката между екологичната заплаха и странните събития около братята ветеринари Ейкър? Шерифът трябва да намери отговора на този въпрос, за да спаси Марк от ръцете на похитителите и да предотврати надвисналата екологична катастрофа.
Информация за "Смъртоносна гледка"
  • Брой страници 352
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2009
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация