20,00 лв.

Смела, а не перфектна

Решма Сауджани
20,00 лв.

Страхувайте се по-малко, проваляйте се повече и живейте по-дръзко. Представете си какво би станало, ако живеете, без да се страхувате, че не се справяте достатъчно добре. Ако не ви пука как изглежда животът ви в "Инстаграм". Ако се освободите от чувството за вина и спрете да се самообвинявате, че правите чисто човешки грешки. Какво би станало, ако всеки път избирате по-смелото решение? Ако сте по-смела?

Като жени твърде много от нас се чувстват смазани под тежестта на собствените си очаквания. Опитваме се да се харесаме на всички, пропускаме възможности, които ни плашат, и на всяка цена се стремим да избегнем отказа. В тази книга Решма Сауджани показва на всички жени, как да избираме смелостта пред съвършенството. Стремежът към съвършенство ни поставя в среда, в която се чувстваме в безопасност, но смелостта е тази, която ни извежда на пътя, по който би трябвало да вървим. Смелостта ни дава силата да говорим открито, да загърбим всичко, което ни прави нещастни, и сами да станем автори на точно нашия си смел и изпълнен с радост живот.

Решма Сауджани е говорител в "TED Talks", основател и главен изпълнителен директор на организация с нестопанска цел "Girls Who Code". Включена в класацията на списание "Форчън" "40 под 40", носител е на наградата "Иноватор" на "Уолстрийт джърнъл" и е обявена за една от най-влиятелните жени, които променят света според списание "Форбс".

Информация за "Смела, а не перфектна"
  • Брой страници 191
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 16.5 х 23.5 см.
За автора

Няма добавена информация