11,99 лв.

Сняг през април

Розамунде Пилхер
Труд
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
11,99 лв.

Вълнуваща книга от майсторката на любовния роман Розамунде Пилхер.

Красивата Керълайн се отправя на рисковано пътуване към Шотландия, за да открие своя по-голям брат, когото не е виждала от години. Тя се надява бързо да се справи с тази задача и да успее да се завърне навреме в Лондон за... собствената си сватба. Но капризното шотландско време се оказва сериозно препятствие за младата шофьорка и малкият й автомобил се озовава в дълбока пряспа. Спасителят на Керълайн е млад мъж, който изживява трагедия. И двамата герои са на път да сторят големи грешки с живота си, но дали пък няма да успеят заедно да спасят себе си!

Когато четете роман на Розамунде Пилхер, попадате в един много специален свят, където емоциите извират от сърцето. Свят, където властват връзките, които ни заслепяват и заради които се впускаме смело напред към радостите, страстта и любовта, но и към страданието, самотата и неразбирателството. Докато не постигнем пълната хармония!

Информация за "Сняг през април"
  • Език Български
  • Брой страници 286
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 14 x 21 см.
Розамунде Пилхер
За автора

Розамунде Пилхер е британска писателка на художествена литература. Родена е на 22 септември 1924 г. в Корнуел. През 1949 г. публикува първата си книга под псевдонима Джейн Фрейзър, който използва за още десет от изданията си. Истинският пробив в кариерата й идва през 1987 г.