Магазини
Любими
35,00 лв.

SS Братството на камбаната. Невероятната тайна технология на Третия райх

Джоузеф Фарел
Дилок
В наличност
0%
35,00 лв.

SKU: 9789542902133

Преводач: Павел Боянов

Тегло кг: 0.751

ISBN: 9789542902133

Автор: Джоузеф Фарел

Издателство: Дилок

Език: Български

Брой страници: 452

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2021

Националност автор: САЩ

Размер см: 16 x 24 см.

Издателство: Дилок

Брой страници: 452

През 1945 г. таен оръжеен проект с кодово име "Камбаната" напуска бункера ни под земята в Долна Силезия заедно с цялата проектантска документация, а операцията ръководи генерал от СС Ханс Камлер. Всичко е прибрано на борда на огромния "Юнкерс 390" с шест двигателя, който без презареждане може да отлети до всяка точка на света - например до САЩ или Аржентина. Малко преди бързата евакуация убийците от СС са се погрижили повечето механици, конструктори и инженери, свързани с мистериозното оръжие, да загинат при "вражеско" въздушно нападение, за да се запази пълна неизвестност около проекта. Същият проект, квалифициран от един германски лауреат на нобелова награда по физика като "изключително важен и решаващ за изхода на войната".

Какво представлява мистериозната "Камбана"?
Какво са разработвали нацистките учени? Колко далеч са стигнали те в усвояването и контролирането на нов вид енергиен източник, който може да намери приложение и във военната област за създаване на супермощни и интелигентни оръжия? Има ли концепция, която да предизвика революция във физиката? И не на последно място - защо опитите на Райха да създаде ядрена бомба са с по-ниска степен на секретност от черния проект "Камбаната"? В тази книга историкът и изследовател на алтернативната наука Джоузеф Фарел разкрива мащаба на екзотичните технологии, създадени в лабораториите на Третия райх, и хвърля ръкавица на всеприетите исторически възгледи за края на Втората световна война, инцидентът в Розуел, зараждането на MAJIC-12 като правителствен екип, който разследва всичко свързано с извънземни цивилизации и летателната им технология.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Джоузеф Фарел

Няма добавена информация